شرایط سفر به اروپا و اخذ ویزای شینگن


Notice: Undefined variable: post_id in /home/nakhodacom/public_html/wp-content/themes/rayan/tax.php on line 36
اروپا

مدارک ویزای شینگن – شرایط سفر به اروپا و اخذ ویزای شینگن

برای سفری خاطره انگیز به اروپا  و یا حوزه شنگن نیاز به اخذ ویزای شینگن دارید.

با اخد ویزای شینگن در پاسپورت خود می توانید به کشورهای حوزه شینگن که عبارتند از :

دانمارک، سوئد،سوئیس، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، ایتالیا، اسپانیا، ایسلند، لتونی، لوکزامبورگ، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلوونی،لاتویا، چک، آلمان، مجارستان ،لیختنشتاین، اتریش و بلژیک به راحتی سفر کنید.

.

مشاهده پکیج های تور اروپا

جهت دریافت اطلاعات وقت سفارت شینگن با همکاران ما تماص حاصل نمائید :

88984780 – 021

وقت سفارت :

فرانسه – هلند 300.000 تومان

ایتالیا 350.000 تومان

اسپانیا – پرتغال 350.000 تومان

آلمان 550.000 تومان

.


شرایط سفر به اروپا و اخذ ویزای شینگن :

ورود مسافران به حوزه شینگن باید از کشوری باشد که از آن ویزا شینگن دریافت کردند.

برای مثال اگر شما ویزای خود را از سفارت اسپانیا دریافت کنید،

ورودتان باید به این کشور باشد و پس از آن آزادانه با توجه به مدت ویزای خود می توانید به کل کشورهای دیگر حوزه شینگن سفر کنید،

توجه کنید برای بار اول معمولابه شما ویزای شینگن ۱۴ روزه تعلق می گیرد.

اگر قصد دارید با دعوت نامه ويزای شينگن بگیرید، بهتر است از شخص با موقعیت اجتماعی خوب و یا شرکتی معتبر دعوت نامه دریافت کنید زیرا این در اخذ ویزای شما بسیار موثر خواهد بود.

 

شرایط سفر به اروپا و اخذ ویزای شینگن 1
شرایط سفر به اروپا و اخذ ویزای شینگن 1

انواع ویزای شینگن :

۱. ویزای اتحادیه شینگن (USV) :

این ویزا در اصل همان ویزای توریستی برای گردشگران محسوب می‌گردد که با داشتن <ویزای اتحادیه‌ی شینگن >

مجوز ورود و سفر به کشورهای عضو این پیمان را، برای حداکثر ۹۰ روز در هر ۶ ماه، اخذ می‌کنند.

شروع این تاریخ از لحظه‌ ورود به یکی از این کشورها آغاز می‌شود. از طرفی این نوع از ویزا به چند دسته‌ی دیگر تقسیم می‌شود.

ویزای نوع A :

منظور از این ویزا، <ویزای ترانزیت فرودگاه> است،

در اینصورت مسافر حق خروج از فرودگاه کشور عضو شینگن را ندارد ،

با داشتن این ویزا اجازه دارید در یکی از فرودگاه های کشورهای حوزه شنگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از محدوده شینگن سفر کنید.

همراه داشتن این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های کشورهای محدوده شینگن معتبر است.

ویزای نوع B :

این ویزا نیز نوعی ویزای عبور و ترانزیت است،با داشتن ویزای نوع بی مسافر می‌تواند از خاک کشورهای شینگن، در مدت حداکثر ۵ روز، به مقصدی خارج از این منطقه، گذر کند.

ویزای نوع C :

این نوع ویزای شنگن در واقع روادید کوتاه‌ مدتیست ،و برای مدت‌ زمانی که موفق به دریافت آن می شوید

شما حق دارید در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشید.

 

شرایط سفر به اروپا و اخذ ویزای شینگن 2
شرایط سفر به اروپا و اخذ ویزای شینگن 2

دریافت کنندگان ویزای نوع سی ، یکی از 3 نوع ویزای زیر را دریافت می کنند:

ویزای یک‌بار ورود (Single-entry) :

این ویزا همان طور که ار نامش مشخص است، فقط برای یک‌بار ورود به یکی از کشورهای عضو شینگن اعتبار دارد و به‌ محض این که کشوری که به ان وارد شدید را ترک کنید،

اعتبار ویزای شما فارغ از اینکه مدت‌زمان آن به پایان رسیده یا نه، به اتمام خواهد رسید.

برای افرادی که در تور اروپا ثبت نام میکنند هم همین نوع ویزا اخذ میکنند.

 

ویزای دو بار ورود :

این نوع ویزای شنگن هم شرایطی مشابه با ویزای یک‌بار ورود دارد با این تفاوت که شما دو بار اجازه دارید تا به کشوری در ناحیه شینگن ورود کنید.

توجه فرمائید که استفاده از این فرصت (دو بار ورود) در محدوده زمانی مشخص که در ویزا درج شده قابل استفاده می باشد.

 

ویزای چند بار ورود (Multiple-entry) :

ویزای چندبار ورود مجوز هر چندبار ورود و سفر بین کشورهای عضو شینگن را صادر می‌کند.

به این معنی که مسافر می‌تواند به چندین کشور عضو این پیمان سفر کرده و در آن‌ها اقامت داشته باشد.

تنها محدودیت این ویزا محدودیت زمانی است که برای ۹۰ روز در هر ۶ ماه از سال، اعتبار دارد.

همچنین، این ۹۰ روز به محض ورود به هر یک از کشورهای ناحیه‌ی شینگن محاسبه می‌شود،

به طور مثال اگر شما ویزای ۱ ساله مالتی پل دریافت کنید، ۶ ماه از آن را در پارت های زمانی حد اکثر ۹۰ روزه میتوانید در حوزه شینگن تردد و اقامت داشته باشید.

البته برای ویزاهای مالتی پل ۳ ماهه اکثرا مدت زمان اقامت ۳۰ روزه در نظر گرفته میشود.

 

۲. ویزای اعتباری منطقه محدوده (LTV) :

این ویزای شنگن به شما اجازه می‌دهد که تنها به محدوده‌های مشخصی که در زمان اخذ ویزا اعلام می‌شود،

سفر کرده و در آن‌ها اقامت داشته باشید.

این ویزا به غیر از مناطق مشخص‌شده، در هیچ منطقه‌ دیگری اعتبار ندارد و دارنده‌ آن مجوز سفر به هیچکدام از دیگر مناطق را ندارد.

این ویزا بیشتر تحت شرایط خاص، مانند ویزا برای پناهندگان، اعطا می‌شود.

 

ویزای ملی :

ویزای ملی که از آن به عنوان ویزای نوع دی یاد می شود ،

برای اشخاصی مناسب است که قصد سفر به سایر کشورهای حوزه شنگن را ندارند و با هدف خاص از جمله تحصیل،

کار به مدت محدود و مشخص می‌خواهند در یکی از کشورهای ناحیه ی شینگن اقامت داشته باشند و سپس به کشور خود بازگردند.

این ویزا نیز با توجه به شرایط و هدف آن می‌تواند یک‌بار ورود یا چندبار ورود باشد و دارنده‌ی آن باید پس از اتمام اعتبار ویزا و پایان دوره‌ تعیین شده،

به کشور خود بازگردد و بدون نیاز به اخذ روادید دیگری می‌توان به‌ تمامی کشورهای ناحیه‌ شینگن بدون محدودیت سفر کرد.

با این توضیحات، متقاضیان این ویزا باید یکی از شرایط زیر را داشته باشند:

دانشجویان بین‌المللی که برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی برای مدتی مشخص و نه بیشتر از یک سال، به کشورهای شینگن سفر می‌کنند.

دانشجویان بین‌المللی که قصد شروع تحصیل در یکی از دوره‌های تحصیلی کشورهای عضو پیمان شینگن را دارند.

به این گروه نیز ویزای یک‌ساله اعطا می‌شود که برای اقامت بیشتر باید تمدید گردد.

کار کردن یا پژوهش علمی و آموزشی در مراکز تحقیقاتی یا موسسات معتبر کشورهای اتحادیه‌ شینگن.

این ویزا با توجه به بررسی سوابق فرد و اعضای خانواده‌اش صادر می‌شود.

متخصصانی که با هدف به اشتراک گذاشتن تخصص و مهارت خود به کشورهای حوزه شنگن سفر می‌کنند؛ برای مثال هنرمندان و ورزشکاران در این گروه قرار می‌گیرند.

موارد اضطراری که فرد به دلیل وضعیت پزشکی برای مدت مشخصی قادر به ترک ناحیه‌ شینگن نباشد.

 

شرایط سفر به اروپا و اخذ ویزای شینگن 3
شرایط سفر به اروپا و اخذ ویزای شینگن 3

تمدید ویزای شینگن :

شما می‌توانید به مؤسسات مربوطه در یکی از کشورهای شنگن مراجعه کرده و برای تمدید ویزای خود اقدام کنید البته درصورت داشتن دلایل منطقی و قابل اثبات قابل انجام می باشد.

 

آیا می دانید برای درخواست ویزای شینگن چه مدارکی مورد نیاز می باشد؟

 

1- فرم جامع درخواست ویزای شنگن ( که توسط ناخدای سفر تکمیل می گردد).

گذرنامه:

2- همراه داشتن اصل گذرنامه امضا شده با حداقل اعتبار ۶ ماه و درصورتیکه ویزای شینگن در پاسپورتهای قبلی خود داشته اید، اصل پاسپورت ها و کپی شینگن ها نیز مورد نیاز است.

3-عکس پرسنلی رنگی تمام رخ با زمینه‌ی سفید که باید با ظاهر صاحب عکس هم‌خوانی داشته و جدید نیز باشد.

مدارک شغلی معتبر :

4- مدارک شغلی رسمی مانند جواز کسب، روزنامه‌ی شغلی، فیش حقوقی و گواهی اشتغال به کار یا تحصیل لازم است.

همچنین، اسناد ملکی شخص متقاضی و منابع مالی وی همراه با گردش حساب رسمی مورد نیاز خواهد بود.

سفارتخانه ها برای مدارک شغلی اهمیت ویژه ای قائل هستند

در نظر داشته باشید که برای سفارت ها شغل آزاد مفهومی ندارد و اصولا به افراد با شغل آزاد ویزا تعلق نمیگیرد.

اگر کارمند هستید، سابقه بیمه، نامه اشتغال به کار، فیش حقوقی و نامه مرخصی مورد نیاز است.

اگر صاحب کسب و کاری هستید، روزنامه رسمی و یا جواز کسب و یا کارت مباشرت و یا کارت بازرگانی مورد نیاز است.

اگر محصل هستید نامه اشتغال به تحصیل نیز مورد نیاز است.

نکته: لازم به ذکراست که این مدارک باید همراه با ترجمه‌ی رسمی به سفارت خانه مورد نظر ارائه شود.

 

مدارک مالی:

5-  گردش ۳ یا ۶ ماهه حساب به صورت منطقی و متناسب با شغل و درآمد شما و نامه تمکن مالی که مانده حساب شما را به نرخ یورو روز نشان میدهد.

سند ملکی :

6-  برای اکثر سفارت های حوزه شینگن ارائه سند ملکی مورد نیاز است.

توجه کنید که سند را سفارت نگه نمیدارد و بایستی فقط ترجمه آن را به سفارت ارائه گردد.

 

رزرو هتل و یا دعوتنامه: 

7- همراه داشتن برگه‌ی رزرو هتل یا اصل دعوت‌نامه‌ای معتبر که شخص دعوت‌کننده ( ترجیحا فامیل درجه یک) از کشور مقصد برای متقاضی فرستاده است،

سفارت رزرو هتل بایستی از شرکتهای مسافرتی معتبر همچون ناخدای سفر باشد بدلیل اینکه از سایت های آنلاین از جمله بوکینگ را در بسیاری از موارد مورد قبول قرار نمیدهد.

رزرو پرواز :

8 – بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد یا رزرو بلیط لازم خواهد بود.

* در بسیاری از سفارتخانه ها نیاز به خرید بلیط هواپیما قطعی نیست اما این مساله بستگی به سیاست سفارت مربوطه دارد.

بیمه مسافری معتبر : 

9 – متقاضیان روادید شینگن باید برای کل مدت‌ زمان سفر بیمه‌ مسافرتی فردی یا جمعی داشته باشند ،بیمه مسافرتی با حداقل ۳۰۰۰۰ یورو خدمات برای مدت زمان درخواست ویزا.

رضایت نامه : 

10 – اگر یکی از والدین به همراه فرزندان خود بخواهد برای ویزا اقدام کند، باید نامه رضایت نامه محضری نیز به همراه داشته باشد.

تکمیل اپلیکیشن فرم :

11 – تکمیل این فرم درخواست برای هر سفارت جداگانه توسط شرکت درخواست کننده یعنی ناخدای سفر انجام میگیرد و روز مصاحبه تحویل سفارت مربوطه می شود.

تصویر شینگن قبلی :

12 – در صورتی که متقاضی ویزای شینگن قبلی تا ۳ سال گذشته داشته باشد، کپی ویزا و همچنین پاسپورت قبلی را بایستی ضمیمه پرونده کنید.

 

به این چند نکته در رابطه با درخواست ویزای شینگن توجه فرمایید :

– تمامی مراحل درخواست و اخذ ویزای شینگن در کنسولگری‌ها و سفارت‌خانه های کشورهای این هم پیمان، قابل اجرا و پیگیری است.

– کلیه مدارک مورد نیاز هر سفارت باید به صورت کامل ارائه شود.

– مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد متقاصی و کشور صادرکننده‌ ویزا متفاوت باشد.

لذا بایستی به سفارت و بخش توریستی آن کشور مراجعه شود ( کلیه این اطلاعات را می توانید از آژانس ناخدای سفر بپرسید).

– کلیه مدارک ترجمه‌ شده نیاز به مهر دادگستری دارند.

ناخدای سفر معمولا این کار را توسط دارالترجمه‌های معتبر پس از ترجمه‌ی مدارک، انجام می دهد.

– درخواست ویزا بهتر است تا ۴ ماه زودتر از زمان مسافرت ارائه شود.

– شرکت مسافرتی ناخدای سفر معمولا مسئولیت تکمیل مدارک سایر شرکتهای مهاجرتی را نیز عهددار می باشد از جمله تهیه واچر رزرو هتل ، رزرو و صدور بلیط ، صدور بیمه مسافرتی.

 

اگر مدارک لازم را برای درخواست ویزای شینگن را دارا هستید ، فرصت را از دست ندید و برای اخذ ویزای شینگن اقدام کنید :

-اولین مرحله دریافت وقت مصاحبه از سفارت مذکور توسط ناخدای سفر است.

– پس از دریافت وقت، در روز تعیین شده همکاران ما شما را برای ارائه مدارکتان به سفارتخانه همراهی می کنند.

– پاسخ ویزا ازسفارت خانه ها معمولا بین ۱۵ تا ۲۱ روز بعد از درخواست شما، مبنی بردریافت یا عدم دریافت ویزای شما را میدهند.

– چنانچه روی پاسپورت شما لیبل ویزا بود که شما موفق به دریافت شینگن شدید و اگر نبود متاسفانه شما ریجکت شده اید.

معمولا یک نامه هم برای ریجکتی به شما میدهند که دلیل کلی ریجکت شدن در آن ذکر شده است اما دلایل کلی هستند و شاید به طور واضح متوجه نشوید چرا ریجکت شدید.

 

شرایط سفر به اروپا و اخذ ویزای شینگن 4
شرایط سفر به اروپا و اخذ ویزای شینگن 4

 

سوالات متداول مصاحبه برای دریافت ویزا شینگن :

  • قصد سفر به کدام کشورهای حوزه شینگن را دارید؟
  • آیا از اعضای خانواده، آشنایان، دوستان یا فامیل‌های خود فردی را در کشورهای عضو شینگن دارید؟
  • هدف شما از سفر؟
  • هزینه سفر شما را چه کسی پرداخت می کند؟
  • آیا متاهلید ؟ اگر بله، چه مدت است که ازدواج کرده‌اید؟ شغل همسرتان چیست؟
  • آیا فرزند دارید؟ اگر بله، چند سالشان است و چه کار می‌کنند؟
  • سفرتان برای چه مدت به طول خواهد انجامید؟
  • محل اقامتتان کجا خواهد بود؟
  • وضعیت سواد و تحصیلی‌تان چگونه است؟
  • در چه شرکتی مشغول هستید؟
  • کار شرکت و سمت تان چیست؟
  • درآمد و حقوقتان چقدر است؟
  • آیا در طول سفرتان، کسی در محل کارتان جایگزین شما خواهد شد؟
  • تاکنون به چه کشورهای دیگری سفر کرده‌اید؟
  • از کجا مطمئن باشیم که به وطن خود باز خواهید گشت؟

 

برای گرفتن ویزای شنگن از چه کشورهایی بهتر است برای ویزا اقدام کنیم؟

به طور کلی اگر دعوت نامه معتبر دارید، از همان کشور که دعوت کننده در آن قرار دارد اقدام شود.

اگر دعوت نامه ندارید، بایستی از کشورهایی اقدام کنید که توریستی تر هستند،

به عنوان مثال کشور آلمان توریستی نیست و درصد دریافت ویزای شنگن اول از این کشور بدون دعوت نامه معتیر بسیار کم است.

 

حرف آخر

با در نظر داشتن شرایط زیر از طریق شرکت یا آژانسی مراحل دریافت ویزا را انجام دهید:

در مرحله اول به آژانس مسافرتی دارای مجوز گردشگری و معتبر اقدام فرمایید، آژانس مسافرت هوایی ناخدای سفر با مجوز رسمی از سازمان گردشگری و هواپیمایی کشوری میباشد.

که فعالیت چشمگیری در زمینه اخذ ویزای شینگن و گردشگری داشته است

و هزاران موفقیت در کارنامه کاری خود داشته است و جزء مورد اعتمادترین شرکتها در زمینه گردشگری چه در خارج و چه در داخل کشور می باشد.

به شما متقاضیان عزیر توصیه می کنیم به هر شخص یا وب سایت با یک شماره تماس و یا شرکتی بدون مجوز و بدون عقد قرارداد ، به واسطه پرداخت هزینه کمتر اعتماد نکنید.

همکاران ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند 88984780 – 021


Notice: Undefined offset: 1 in /home/nakhodacom/public_html/wp-content/themes/rayan/tax.php on line 48

Notice: Undefined offset: 0 in /home/nakhodacom/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 3323