ویزای آلمان


Notice: Undefined variable: post_id in /home/nakhodacom/public_html/wp-content/themes/rayan/tax.php on line 36
ویزای آلمان

ویزای توریستی آلمان

از میان دلایل مختلف سفر و مهاجرت به کشور آلمان، انگیزه برای سفر گردشگری به این کشور در صدر دیگر موارد مهاجرتی قرار دارد. بدین جهت کشور آلمان هر ساله در مناسبت های گوناگون، میزبان گردشگران بسیاری از سراسر دنیا است. اخذ ویزای توریستی آلمان از جمله الزامات ورود و سفر به این کشور است. برای اخذ ویزای توریستی آلمان، مراجعه به سفارت آلمان، ارائه مدارک لازم و نداشتن سوء سابقه از اهمیت بسیاری برخوردار است.

انواع ویزای آلمان

از آنجایی که آلمان یکی از کشورهای عضو شینگن است، کلیه افرادی که قصد اقامت در خاک آلمان را تا مدت ۳ ماه به دلایل مختلف مانند دیدار بستگان، تجاری، گردشگری، رانندگان کامیون یا اتوبوس، بازدید از نمایشگاه، خرید خودرو، ورزشی، فرهنگی، ترانزیت، روادید سفر گروهی، پژوهشگران، روزنامه نگاران، شاغلان در صنعت دریایی، روادید درمانی پزشکی، دانشجویان با گواهی از مرکز تبادلات بین المللی متخصصین (ZAV) برای کار در تعطیلات و نیز روادید برای همسران خارجی اتباع آلمانی و بستگان اتباع غیر آلمانی حوزه اتحادیه اروپا را دارند، باید از طریقسفارت با ارائه مدارک درخواستی و طی مراحل اقدام به دریافت ویزا کنند. البته علاوه بر ویزای توریستی انواع دیگری از ویزا بسته به هدف سفر (ویزای کار، ویزای تحصیلی و ویزای سرمایه‌گذاری) وجود دارند.


 

نکته‌ها:

  • وقت های مصاحبه ویژه با زمان انتظار کمتر، فقط در شرایط خاص انسانی و یا موارد اضطراری پزشکی – در مدت ۵ روز – امکان‌پذیر است.

  • وقت‌های مصاحبه‌ای که تعیین شده‌اند به هیچ عنوان قابل لغو نیستند؛ پس بهتر است زمانی اقدام به گرفتن وقت درخواست روادید کنید که مطمئن هستید می توانید در آن زمان حضور پیدا کنید.

  • در صورتی که در مدت ۵۹ ماه قبل از وقت تعیین شده، درخواست روادید شنگن کرده‌اید و طی آن اثر انگشت شما دریافت شده باشد، نیازی به حضور شخص شما جهت ارائه درخواست وجود ندارد. البته وقت سفارت باید به نام شما گرفته شود، سپس شخصی به وکالت از طرف شما می‌تواند درخواست را ارائه کند. به این منظور، شخص وکیل باید در روز ارائه درخواست، تمام مدارک مورد نیاز مانند گذرنامه و وکالتنامه‌ای به امضای شما را به همراه داشته باشد و به سفارت ارائه کند.

زمان لازم برای صدور ویزا

بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا معمولا دو هفته طول می‌کشد. در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت باقی می‌ماند. سفارت پس از دریافت مدارک به شما رسید می‌دهد و در این رسید تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه داشته باشید.

هزینه صدور ویزا

قیمت ویزای آلمان ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت پرداخت می‌کنید. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک شماست و در هیچ حالتی سفارت این مبلغ را برنمی‌گرداند.

سفارت آلمان در تهران

نشانی: تهران، خیابان فردوسی، پلاک ۳۲۴

تلفن بخش روادید: ۳۹۹۹۱۴۹۹-۰۲۱ (پاسخگویی روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر)

تلفن پاسخگویی درباره مدارک لازم برای درخواست ویزا (تلفن گویا): ۳۹۹۹۱۲۱۳-۰۲۱

کدپستی: ۱۷۹-۱۱۳۶۵

صندوق پستی: ۱۷۹-۱۱۳۶۵

پست الکترونیک (ایمیل): info@teheran.diplo.de

وب‌سایت: www.teheran.diplo.de


Notice: Undefined offset: 0 in /home/nakhodacom/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 3323