ویزای چین


Notice: Undefined variable: post_id in /home/nakhodacom/public_html/wp-content/themes/rayan/tax.php on line 36

ویزای توریستی چین

برای گرفتن ویزای چین لازم نیست خودتان به سفارت بروید. سفارت چین برای ویزا با متقاضی مصاحبه نمی‌کند، به همین دلیل می‌توانید مدارکتان را به وکیل یا کارگزار بدهید که از طرف شما برای گرفتن ویزا اقدام کند. ناخدای سفر کارگزار ویزای چین است.

انواع ویزا چین

ویزای عادی چین به چهار نوع تقسیم می‌شود؛

  1. ویزای تجاری چین (M) با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت برای تجارت با چین

  2. ویزای تجاری (F) برای بازدید، تحقیق، سخنرانی، تجارت ، مبادلات در زمینه های علمی، فن‌آوری و فرهنگ، مطالعه پیشرفته یا کارآموزی صادرمی شود واعتبار آن حداکثر برای ۶ ماه است.

  3. ویزای دانشجویی (X) این نوع ویزا جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته و یا کارآموزی که برای مدت بیش از ۶ ماه نیز صادر می‌شود.

  4. ویزای کار (Z) به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری یا مبادلات دانشگاهی، همچنین برای همسرمتقاضی/ همسر و فرزندان صغیر وی صادر می‌شود.

  5. ویزای خدمه (C) برای خدمه قطار بین المللی، هواپیمای مسافربری یا کشتی و… جهت ورود به چین صادر می‌شود.

  6. ویزای روزنامه نگاری (J-1، J-2 ):

  •  J 1- ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی مقیم در چین وهمسر همراه او و فرزندان صغیروی صادر میشود.

  • J-2 ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی جهت بازدید ازچین برای پوشش خبری به طور موقت صادر میشود.

     7. ویزای ترانزیت (G ) برای عبور از طریق چین به یک کشور ثالث صادر می‌شود در شرایطی که متقاضی به مدت بیش از ۲۴ ساعت در فرودگاه چین اقامت دارد یا مجبور به ترک فرودگاه است.

     8. اقامت دائم (ویزای D) جهت شهروند خارجی که مجاز به اقامت دائم در چین است، صادر می‌شود.

     9.ویزای توریستی ( L) برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری، ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی صادر می‌شود.


مدارک ویزای توریستی چین

ویزای چین
ویزای چین

دانلود فایل مدارک ویزا چین


نکته ها:

-متقاضی میتواند درخواست خود را از طریق شخص دیگری نیز به سفارت تحویل دهد .

-در صورت لزوم، متقاضی باید برای مصاحبه و یا تایید امضای روی اسناد مراجعه کند.

-تحویل یا ارسال مدارک از طریق پست پذیرفته نخواهند شد.

-در صورت درخواست خدمات سریع و پذیرفتن این سفارت مبلغ ۳۰$ به هزینه های فوق اضافه خواهد شد .

-در موارد فورس ماژور و در صورت پذیرش این سفارت مبلغ ۴۰$ به هزینه های فوق اضافه خواهد شد .

-سفارت فقط هزینه‌های پرداخت شده به شماره حساب سفارت چین نزد بانک شهر حداقل ۲۴ ساعت پیش از تحویل مدارک به متقاضیان را می‌پذیرد و هیچگونه وجه نقد یا چک قابل قبول نیست.

-وجوه واریز شده به حساب سفارت، بابت ویزا ، قابل استرداد نیستند.

-همراه داشتن تلفن همراه و هر نوع کیف دستی به داخل سفارت ممنوع است.

-در حال حاضر، امکان صدور ویزای فوری وجود ندارد.

-برای ویزاهایی با تقاضای اقامت بالاتر از ۶ ماه آزمایشات پزشکی الزامی است.

-فرم مخصوص آزمایشات پزشکی در صفحه فرم‌های وب‌سایت سفارت چین در دسترس قرار دارد.

-نرخ ویزا برای کودکان و افراد همراه مطابق افراد بزرگسال محاسبه می شود .

زمان لازم برای صدور ویزا

معمولا صدور هر یک از انواع ویزای چین به مدت ۴ روز کاری طول می‌کشد . البته این پروسه برای ویزای اکسپرس (فوری) ۲۲ تا ۳ روز کاری است .

هزینه صدور ویزا

۱-هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با یکبار اجازه ورود(انفرادی) ۱۰۰دلار
۲-هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با یکبار اجازه ورود(انفرادی-فوری) ۱۳۰دلار
۳-هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با دوبار اجازه ورود(انفرادی) ۱۵۰دلار
۴-هزینه برای ویزاهای ۶ ماهه با اجازه ورود مکرر(انفرادی) ۲۰۰دلار
۵-هزینه برای ویزاهای ۱۲ ماهه با اجازه ورود مکرر(انفرادی) ۳۰۰دلار
۶-هزینه ویزای گروهی  ۸۰دلار

سفارت چین در تهران

نشانی: تهران خیابان شهید موحد دانش (اقدسیه) ، روبروی آتش نشانی

شماره تماس مستقیم سفارت: ۲۲۲۹۱۲۴۰ (۰۲۱) و ۲۲۲۹۱۲۴۱

ساعات کار سفارت چین روزهای فرد (یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه) صبحها از ساعت ۸:۴۵ تا ۱۲:۱۵ و بعدازظهرها از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰۰

وب‌سایت سفارت: ir.chineseembassy.org


Notice: Undefined offset: 0 in /home/nakhodacom/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 3323