ویزا و هرآنچه باید جهت اخذ ویزا بدانید

ویزا و هرآنچه باید جهت اخذ ویزا بدانید

 

برای ورود ایرانیان به برخی کشورهای آسیایی و اروپایی نیاز به داشتن اجازه ورود یا همان دریافت ویزا می باشد.

گرفتن ویزای کشورهای آسیایی از جمله دبی ، تایلند ، هند ، چین و … معمولا ظرف 2 روز تا 2 هفته امکان پذیر می باشد و نیاز به جمع آوری مدارک زیادی ندارد . و بنا به درخواست متقاضیان ویزا به صورت تجاری یا توریستی اقدام می گردد.

و همچنین آن دسته از افرادی که قصد سفر به کشورهای اروپایی را دارند با واژه ویزای شینگن برخورد کرده‌اند و به آنان اخذ و دریافت ویزای شینگن پیشنهاد شده است.

برای اطلاع از شرایط دریافت ویزای شینگن ، این مقاله را بخوانید : چگونه موفق به اخذ ویزای شینگن شویم ؟

کشور کانادا هم یکی از پرطرفدارترین کشورها برای سفر ، تحصیل و اقامت می باشد . اخذ ویزای کانادا مخصوصا بدلیل عدم وجود سفارت کانادا در تهران برای متقاضیان کار ساده ای نیست.

برای اطلاع از شرایط اخذ ویزای کانادا ،این مقاله رو از دست ندید : دریافت ویزای کانادا بدون ریجکتی

حالا در زیر می توانید به طور کلی با ویزا ، نحوه پیکاپ ویزا ، ویزای تجاری و توریستی آشنا شوید


ویزا

ویزا به اشخاصی اعطا میگردد که درخواست اخـذ ویزا از یک کشور برای گذر و یا ورود به آن کشور را دارند. عمومأ روادید یا ویزا بصورت برچسب همراه با مهر مخصوص در صفحات مربوطه در گذرنامه شخص متقاضی الصاق میگردد.

اخذ ویزا
اخذ ویزا

پیکاپ ویزا

اقدامات اولیه که شامل رعایت موارد ذیل به اختصار می باشد
1- عدم سوء پیشینه ایران به صورت ترجمه شده و همراه با تائید وزارت امور خارجه.
2- اصل و ترجمه رسمی شناسنامه، کارت ملی، سند ازدواج.
3- اصل و ترجمه اسناد ملکی اعم از خانه، خودرو و … به نام متقاضی یا همسر متقاضی.
4- ترجمه رسمی مدارک فارسی مربوط به نوع و و ضعیت شغلی، میزان درآمد و حقوق متقاضی و همسر متقاضی.
5- ترجمه مقدار دارائی و موجودی حساب های بانکی طی نامه رسمی از بانک.
6- ارائه مدارک بازنشستگی در صورت نیاز.
7- اصل و ترجمه رسمی و تائید شده پایان خدمت و یا معافیت متقاضی.
8- مشخصات کامل و آدرس پستی، تلفن، شخص یا ارگان دعوت کننده.
9- به همراه داشتن مشخصات خانواده.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی:

  • اصل و کپی بليط(حتما در یک صفحه A4) تاييد شده هوايی به مقصد الزامی است.
  • ک قطعه عکس جديد 3×4 رنگی – تمام رخ – بدون عينک (به فرم ویزا چسبانده شود)
  • اصل گذر نامه
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  • اعتبار گذرنامه حتما بايد بيشتر از هشت ماه باشد.
  • تکميل کردن 1 برگ فرم صدور ويزا ( فرم ويزا حتما تايپ شده باشد.)
  • جهت تحويل و دريافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است
  •  وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول يورو به مبلغ 35 يورو می باشد.

 

مدارک لازام برای اخذ ویزای تجاری:

دعوتنامه برای ويزای تجاری الزامی است.

  • وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول يورو به مبلغ 50 يورو می باشد.
  •  یک قطعه عکس جديد 3×4 رنگی – تمام رخ – بدون عينک (به فرم ویزا چسبانده شود)
  • اصل گذر نامه
  • کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
  • اعتبار گذرنامه حتما بايد بيشتر از شش ماه باشد.
  • تکميل کردن 1 برگ فرم صدور ويزا ( فرم ويزا حتما تايپ شده باشد.)
  • يک نسخه کپی از صفحه اول شناسنامه
  • جهت تحويل و دريافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است
  •  ارائه دعوت نامه معتبر از شرکت تجاری مربوطه در تایلند
  •  کد اقتصادی شرکت مربوطه در تایلند

حرف آخر 

به شما متقاضیان عزیر توصیه می کنیم به هر شخص یا وب سایت با یک شماره تماس و یا شرکتی بدون مجوز و بدون عقد قرارداد ، به واسطه پرداخت هزینه کمتر اعتماد نکنید.

تیم ویزای ناخدای سفر آماده پاسخگویی و مشاوره رایگان به شما عزیزان می باشند.

88984780 – 021

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *